Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Öppna förskolan, bakning och ny vänskap!

sofie b och jag 01

Igår bestämde vi äntligen att vi skulle träffas för första gången efter att ha snackat på nätet ett tag. Sofie hittade nämligen min blogg och började läsa den och sen visade det sig att det var till ”hennes” by vi skulle flytta. Vi sa flera ggr att vi måste ses över en fika och nu när öppna förskolan öppnat så var det ju ett perfekt tillfälle. Här ovan ser ni henne med sin än så länge yngsta. Men när som kan det komma en lite nykläckt söt lite bebis. Det längtar vi till! Inte minst Sofie! 😉

Jag är verkligen glad att jag träffade Sofie. Man kan inte annat än att gilla henne och det kändes som vi klickade direkt. Nästan som vi kände varandra redan och det kanske vi gör lite genom att vi snackat på nätet innan men det är ändå en lite kuslig känsla ha ha.

Enda minus är att hon är så jäkla snygg! Ha ha… 😉

sofie b 00

Vilken otroligt underbar öppna förskola! Underbara personal och härliga lokaler. Ja dom hade tänkt på allt och varannan fredag är det någon form av matlagning och idag fick vi göra Äpplebullar eller Äppelbröd som det också heter! Ett jättebra recept som är otroligt gott och enkelt. Man kan äta det som både mellis, fika eller frukost. Ni måste testa!! Såklart kommer receptet till er några bilder ner. 😉öppna förskolan 01

öppna förskolan 03

öppna förskolan 02

äpplebröd 01

Busungarna lyckades sitta fint under fikan. Vi var något rädda för kaos men dom hade tydligen fått leka av sig och under sångstunden gav Isak all sin entusiasm! Han var helt klart den som hördes mest ha ha…

sofie b son och Isak 01

Här sitter Isak och sötungen Douglas! Båda är otroligt duktiga på att göra miner när man ska fotografera! 😉

19 thoughts on “Öppna förskolan, bakning och ny vänskap!

  1. En av mina bästa vänner träffades jag via den barngrupp som jag med första barnet gick till. Det är snart 18 år sen. Shit. Men jag och Åsa, som hon heter, känner oss fortfarande som de 25åringar vi var då.

    Det är härligt med nya bekantskaper. Jag har träffat många underbara människor just via nätet och bloggar, men tyvärr så bor jag så himla långt ifrån alla. Det känns verklgien som om det är JAG som bor i fel ände av landet. Eller så är det inte så många som bloggar här i närheten.

    Ha en fin lördag!

  2. Vad roligt med nya bekantskaper och att man klickar så bra med vissa också fast man aldrig träffats. Även om man skriver i bloggen och ”pratar” via mail/kommentarer så är det ju inte säkert att förväntningarna är densamma när man möts. Har tyvärr upplevt det med en del. Men är man sig själv även på nätet så blir det ju också som att man känner varandra redan lite grann när man väl möts och då brukar det funka fint 😀
    Öppna fsk är bra att ha som mammaledig. Den tiden är förbi för mig nu om ja inte går dit en vanlig vardag när jag har ledig dag, men det återstår att se vad man har lust med då.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *