Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Är du också dålig på att äta mellanmål?

helhetshälsa

Ja då är du som jag! Därför käkar eller rättare sagt dricker jag Helhetshälsas Mellanmål. Jag är ju ambassadör för dom och får prova och utvärdera olika produkter. Denna tycker jag extra mycket om och den är helt vegetarisk och du bandar den med valfri vätska i en shake eller varför inte mixa till en god smoothie med den! Idag blandade jag en shake med 2 dl mjölk och en skvätt Fun light jordgubbssaft. Det var en hit! 😀 Fun light funkar också till mycket.

Jag gillar också blanda en shake med lite kaffe i ja det finns mängder man kan göra! Ja just detta Mellanmål har hjälp mig en del faktiskt. Dessutom är jag tyvärr så stressad eller jag har för mycket att göra. Ja då är det lätt att bara svepa en sån. Massa nyttigt innehåll och du hittar mer info HÄR. <–

Godast dricker jag den i ett glas med ett sugrör. Jag är inte den som gillar att dricka direkt av shaken. :)

4 thoughts on “Är du också dålig på att äta mellanmål?

  1. Jag är sämst på att äta frukost och mellanmål.. När jag jobbar så går det ju bra, eller jag äter lunch där i alla fall. Börjar oftast efter frukost och slutar före mellis kl 14. Så det är bara lunchen jag hinner med.. Och jag har inte ork att fixa något hemma heller, men värst är det nog på helgerna.. Jag får nästan bara i mig middag då. Men nu har jag Diet shake från Svensk Hälsokost som jag ska börja hälla i mig, så jag får i mig alla målen i alla fall :)

    1. Fy. :( Åh jag har också funderat på det med diet shake men nä fan vill nog inte på sånt igen. Och ja mellanmål äter man knappt och knappt 3 huvudmål heller. Kanske därför det slinker ner mer choklad än vad som är bra för mig. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *