Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Isak börjar dagen…

image
…med att bygga pussel! Han värmer väl upp inför dagis. :)

Jo för det är första inskolningsdagen för Isak idag. Han skulle ju börja på en småbarns avdelning för barn mellan 1-3 år men efter att ha träffat honom i fredags så ringde chefen och sa att dom tyckte han var för stor för den och passar bättre om han hamnar på en avdelning för större barn.

Ja det kan ju vara på gott och ont. Han är ju välutvecklad och så men sen får man inte glömma vilken ålder han faktiskt är i. Han kommer kanske inte ha jämngamla då dom är i 1-3 års gruppen men vi får se idag vilka åldrar det är i denna. Den han hamnar på nu har uteprofil och det gillar jag. :)

6 reaktioner på ”Isak börjar dagen…

  1. Finvädret är borta och sommaren slut… gör lite ont i hjärtat…
    Uteprofil är väl perfekt!! Tror nog han är en liten tuffing som klarar ”större” barn=)

    1. Jo då det går inte helt felfritt men det går bra! Isak har blivit så bra på att förstå när man förklarar för honom även om det inte är något han gillar men jag har märkt att desto mer man pratar med honom desto bättre beter han sig och trotsar mindre. :)

  2. Jag tycker åldern spelar mindre roll, det viktigaste är att han har barn som är på samma intellektuella nivå som han, så han kan ha utbyte av dem.

    1. Men precis! Det har du rätt i! Men bara man har koll på var deras intellektuella nivå ligger och att man också följer det som fröken. :) Det är lätt hänt att man behandla ”mogna” barn som att dom var större än dom är. Jag glömmer ibland bort hur ”liten” han är. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *