Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Feak dreads på syntethår – Äntligen sattes dom in!

dreads Efter 01

Sebban var här igår och jag hade köpt syntetdreads från beautynet.se. Dom har hur mycket saker som helst för håret till jättebra priser och uppger ni dessutom koden ”Sojka” så får ni 10% rabatt på din order. Bra va?! Tänk vad jag tänker på er läsare. 😉

Det tog en hel del timmar och en massa skratt och inte så mycket tårar och sen var det klart! Och är jag nöjd. JA! Nu ska man bara lära sig sätta upp det på olika sätt. Jag funderar också på att slinga/blondera utväxten i luggen för jag kan tycka det är lite konstigt när det är mörkt där. Vad tycker ni?

Sen vill jag ge beröm till Beatynet.se som levererade i tid och Sebban som satte i håret sa att hon testat annat hår tidigare men detta var mycket bättre. Det var mer matt i färgerna och inte så glansigt som vissa kan vara. Alltså ser dom mer ut som äkta hår och det kan jag med tycka. Alla ser inte exakt likadana ut trots att dom är väldigt lika. Jag kommer helt klart beställa där igen! 😀

Här nedan ser ni resultatet före och direkt efter när dom är nygjorda. 

dreads FöreEfter 03dreads FöreEfter 02

23 thoughts on “Feak dreads på syntethår – Äntligen sattes dom in!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *