Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Wihooo!! Då har me&i:s höstkollektion släppts!

me&istart

Och många är nog glada! Jag gillar verkligen deras kläder och jag  tycker dom lyckas gång på gång med fina kläder. Me&i har gjort det igen! Så in och kolla och shoppa om ni vill eller boka en träff nu. Jag har bokat in en träff här hemma hos mig i september. Säg till om du är sugen på att komma hem till mig då! :)

me 01

Sarianne och jag frossar i nya kollektionen när vi var på kickoffen! Tänk att nu kan jag till och med dela med mig av alla godisbitar! :)

me 02

Jag har massor av mer bilder från kickoffen. Och jag lovar att ni ska få se dom alla! ♥ Idag är bara inte en super duper toppen dag för mig. Ja förutom att me&i släppt sin höstkollektion. Den gjorde ju dagen lite bättre att jag kunde dela med mig till er!

Kaninen/rabbit är en super mega favorit. Ja jag har ju så många men är det någon som inte tycker kaniner är gulliga? 😀

me 03

3 reaktioner på ”Wihooo!! Då har me&i:s höstkollektion släppts!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *