Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Är ni nyfikna på me&i höstkollektionen 2013?!

Jag var ju med några andra bloggare som du hittar HÄR vip-gäster till me&i kickoffen i Göteborg denna weekend på hotell Riverton. Och där visades me&i höstkollektionen 2013 upp och vi fick möjlighet att känna och klämma på de nya kläderna! Vi fick också välja ut några favoriter och dela med mig till er läsare! Bra va! Kollektionen släpps på onsdag så håll utkik efter mer!

nyameandi 01

Det var otroligt svårt att välja några favoriter för jag har så otroligt många favoriter. Men några är ju som denna ovan med ekorren. Otroligt sött! Ett måste till din lilla favorit! Och då ska ni se deras byxor. Jaaaooowww! Gillas och längtas!

nyameandi 02

Jag fastnade direkt för denna fleecetröja med en luva i storlek större! Riktigt mysig och funkar ju både till höst och vinter. Den är omlott och man kan snyggt vika till den vid bröstet eller så stänger man igen lite mer för att få en liten ombonad känsla.

Men håll utkik för mer meand kommer. Jag har en otrolig favorit till Isak! Visar den i dagarna! 😉

6 thoughts on “Är ni nyfikna på me&i höstkollektionen 2013?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *