Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Kickoff med me&i!

image

Vilken weekend vi har haft! Har träffat en massa härliga människor och shoppat en hel del. Gud så spännande med en helt ny säsong med me&i kläder! Vi blev så väl omhändertagna som vip-gäster och jag fick världens chock när jag skulle upp på scen och presentera min blogg för typ flera hundra säljare! Helt oförberett. Ha ha jag som verkligen inte tycker det är min grej. Men men jag överlevde!  😉

image

Men ni kan tro att jag har en hel del att berätta och visa. Men ni får vänta tills imorgon! :)

image

Marita som tog hand om oss är helt förbannat underbar och rolig! Gud vad jag fått skratta dessa 2 dagar. Några av andra vip bloggvänner som var där som jag träffade för första gången var Gabriella och Jennifer och dom var helt underbara. Sen träffade jag Sarianne som jag lärde känna i mitt tidigare ambassadörskap via loppi.se och hon är också het underbar. :)

Men håll ut! Mer kommer imorgon! Natti!

10 reaktioner på ”Kickoff med me&i!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *