Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Jag testar UMAMI Taste Teaser!

UMAMI Taste Teaser

Nu när jag äntligen kan presentera olika smakupplevelser för Elias. Så vad passar då inte bättre än en UMAMI Taste Teaser?! Jag började med banan för det var vad jag hade hemma. Oj oj oj vad tokig han blev i den. Otroligt gott och dessutom skönt för gummen då jag märkt att det börjat klia. Den är greppvänlig och lätt att använda.

Man öppnar den och lägger in vad man vill att dom ska smaka på. Genom små små hål hindrar den att liten får i sig bitar utan smak kommer ut genom hålen. Man kan också frysa den eller lägga i frysta saker för att kyla deras kliande och ömma tandkött eller bara använda den för en ny smakupplevelse utan att vara rädd att något fastnar i halsen.

Den får toppbetyg av mig!

Finns bla att köpa HÄR.

4 reaktioner på ”Jag testar UMAMI Taste Teaser!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *