Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

TÄVLING: Vinn 1 av 3 valfria solhattar!

lillagrodandesign tävling

Lillagrodan Design syr upp efter önskemål! Och nu har turen kommit till mina läsare. Jag tävlar ut 3 valfria Solhattar eller Beppehatt om ni föredrar det! När vinnarna är valda väljer ni själv tyg och storlek. All info om hattarna hittar du HÄR.

Och för att tävla! Svara på denna fråga:

Gissa vilken låt Isak sjunger på i klippet? :)

Lämna svaret i en kommentar till inlägget!

Tävlingen avslutas den 11 juli 2013 kl 23:59. Därefter väljs en vinnare ut som presenteras i bloggen. Vinnaren får själv kontakta mig på info.sojka@gmail.com så håll koll på om du har vunnit.

Lycka till!

Ps. det verkar vara svårt! Men bästa gissningarna kammar hem vinst så det behöver inte vara rätt svar så gissa nu! 😉

(Kommentarerna förblir dolda tills tävlingen är avklarad då den innehåller en tävlingsfråga)

Eventuell vinstkatt betalas av vinnaren

25 thoughts on “TÄVLING: Vinn 1 av 3 valfria solhattar!

  1. Tyvärr får jag inte fram så jag kan gissa:(
    Men gissar på mors lilla Olle. Gissa kan jag ju men blir nog helt fel:/

  2. Jätte duktigt!
    Det är bara jag som är dålig på att gissa…. men gissa måste man ju göra, så jag gissar på ”Klappa händerna när du är riktigt glad”!!!

  3. Oj så svårt det var! 😀 Kan verkligen inte lista ut vad han sjunger exakt men tycker han sjunger ”så liten är, kommer faktiskt hej” som att han skulle blanda ihop ”en liten båt blir ofta våt” och ”här kommer pippi långstrump”. Annars har jag faktiskt inte en aning. Ska bli kul att höra vilken det är sen! 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *