Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:[email protected]

Fantastiska sponsorer!!

philips avent

Fantastiska sponsorer! Nu har jag fått hem en leverans från Philips! Vilka underbara människor som vill hjälpa till och sponsra till A och hennes familj. Jag blir alldeles varm inombords! Dom sponsrar med flera fantastiska grejor från Avent produkter för föräldrar och barn.

Jag blir så stolt och rörd av hur många som vill hjälpa till! Jag menar det är ju det minsta man kan göra för A och hennes familj.

Alla inlägg om sponsorer hittar du HÄR.

Och vad som hände familjen A hittar du HÄR.

Philips sponsrar med detta fantastiska:

♥ Digital videobabyvakt

♥ Flera nappflaskor

Nattnappar

Flaskvärmare

Elektrisk bröstpump

♥ Amningsset

Digital videobabyvakt

Den Digital videobabyvakt är ju så fantastisk då jag tänkte att hon har ju inte lätt att förflytta sig och då kan hon ju kolla till sin pojke utan att behöva ta sig dit. För jag har ju själv babyvakt och det kan faktiskt vara falskt alarm och jag vet att jag ändå tittar till Elias många ggr ändå. 🙂

Det jag gillar extra mycket med denna förutom att det är video är att det finns tre lugnande vaggvisor och en nattlampa gör det lättare för barnet att somna, infrarött mörkerseende så man kan se sitt barn dygnet runt och ordentlig färgskärm med hög upplösning.

4 reaktioner på ”Fantastiska sponsorer!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *