Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Dagens outfit – me&i

Dagens outit

Mina fina trollungar som jag har fått fina fina kläder till från me&i! Jag tycker ju helt klart att barn kan matcha varandra och att det är hur gulligt som helst men det var visst delade meningar med det fick jag läsa sist jag skrev ett inlägg om det.

moody frogs är motivet. Overallen heter baby overall with moody frogs och t-shirten heter moody frogs everywhere och finns till otroligt bra pris nu! 😀

Och jag kan inte säga det tillräckligt. Kvalitén är otrolig!

Kolla in me&i HÄR.

8 thoughts on “Dagens outfit – me&i

  1. Ha ha, vilka söta!! Hur firas midsommar?? Jag ska jobba, men det brukar vara mycket trevligt med bara glada människor=) Önskar Er en fantastisk midsommar!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *