Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Jippi! Äntligen!

Glasögon Igår hämtade jag ut mina nya glasögon från Specsavers! Jag säger bara till alla att ”Ni skulle ha gått till Specsavers”. Otroligt billiga jämfört med andra företag och ändå jätte bra kvalité och visst har dom märkesbågar. Mina är av märket Armani. Sen har dom ju jätte bra service så jag kommer lätt återkomma som kund! :)

Glasögon

Så vad tycks om mina nya bågar?

8 thoughts on “Jippi! Äntligen!

  1. Så snygga och du passar verkligen i dem 😀
    Håller med om att SpecSavers är kanon då det kommer till glasögon.

  2. Vad roligt att du gillar dina nya bågar! Supersnygga och passar dig perfekt!

    Hälsningar Claudia på Specsavers

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *