Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:[email protected]

Bortskänkes – bloppis!

Dessa kläder skänker jag till någon som är intresserad. Det är gravidkläder i begagnat skick. Det ni får betala för är portot och någon valfri summa att skänka till min insamling till förmån för A som ni kan läsa om HÄR. Tänk att om flera sätter in 10 kr så blir det ändå pengar av det!

Först till kvar!

bloppis

1. Mina favoritbyxor i storlek 40

bloppis 02

1. Mina favoritbyxor som tyvärr blivit slitna i grenen. Och så har jag dragit sönder dom lite i mudden i det yttre tyget. Vill man kan man sy det men jag tyckte att det funkade ändå. Ord. pris 399kr från H&M.

bloppis 03

2. Storlek 40/42

2. Knappt använd topp men dock några svaga fläckar på framsida. Syns knappt men dom finns där. Vet inte om det är från fett eller vad. Köpt från Bonprix.

bloppis

3. Storlek 40/42 en favorit!

3. Denna är en använd favorit. Har tyvärr fått både noppor på sig och 2 fettfläckar på framsidan som du ser men chansar på att någon vill ha den. 🙂 Köpt från Bonprix.

Ni väljer själv om ni vill kontakta mig här i en kommentar så kontaktar jag er per mail eller så mejlar ni direkt till [email protected] och märk mejlet med ”Bloppis”.

Inget av detta finns kvar men kommer babykläder inom kort! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *