Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Tips: Smart och bekvämt!

seatbelt

Jag har tänkt på det gång på gång när jag sätter Isak i bilen. Stackaren får ju bältet i halsen och det ser otroligt obekvämt ut. Som att den skaver på hans hals! Denna från Sunshine Kids hittade jag till rabatterat pris HÄR. Jag delar såklart med mig om det fungerar som den är tänkt men det tror jag nog. Åh vad glad jag blev att jag äntligen fick tummarna loss och köpa den! 😀

2 reaktioner på ”Tips: Smart och bekvämt!

  1. Den är jättesmart för äldre barn som sitter i framåtvänd bilbarnstol eller utan bilbarnstol – ja den är ju smart för vuxna också. Busenkelt att göra själv!

    Tips i bilbarnstolarna med egna bälten (ofta bakåtvända)i så sitter de ju små skydd så att bältet inte ska skava :-) (Vi har sådana på i vår Britax och det fanns det i den lilla också :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *