Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:[email protected]

Påminnelse: Tävla om bröstpump med tillbehör!

tommeetippee

Jag har i samband med Careb och tommee tippee en tävling där du kan vinna en manuell bröstpump!

Tävlingen hittar du HÄR. Den är riktigt bra tycker jag och det är smidigt att ha en manuell bröstpump med sig ut så kan man snabbt pumpa om man tex är iväg utan sin baby men behöver lätta på trycket ha ha. Då blir det bara meckigt med en elektrisk! Sista dagen att tävla är på söndag! 🙂

2 reaktioner på ”Påminnelse: Tävla om bröstpump med tillbehör!

  1. Hej!

    Allt är bra här om än stressigt. Har en student att förbereda bland allting annat:-) På onsdag tar Emma studenten. Efter det lugnar allting ner sig…hoppas jag:-)

    Du kommer få en inbjudan till kaffe och fika! Boka in den 18 augusti, systrarna på Solhjulet i Veberöd! Då bjuder jag på kaffe kalas för vinsten från Godisboxen:-) Vi kanske hinner med en fika innan dess härhemma hos mig. Får ta det i sommar.

    Kul att ni ska flytta!!! Lycka till<3!

    Kram Cecce

    1. Absolut! Skrivit den 18 augusti i kalendern! 😀 Kommer bli sjukt trevligt! 🙂
      Ja vi hinner säkert med någonting innan. Bara det att Isak kommer vara hemma hela juli och augusti så kanske inte kul att fika med honom. 😉 Dina barn är väl rätt stora? Hur gamla är dom förresten?

      Tack så mycket! 😀 Kramar!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *