Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Vad tycker du om barn som matchar?

eggkids

Jag tycker det är sjukt sött när man kan matcha barnen! Däremot tycker jag det är mindre sött när man ser vuxna och par som matchar ha ha.

Här matchar mina pojkar i fint randigt! ♥

Passa på att kolla in deras shop just nu. För uppger du koden Sojka i kassan så får du hela 15% rabatt! Fast den gäller endast till lördag den 8 juni så skynda. ;)

Gilla gärna Eggkids på facebook HÄR!

12 reaktioner på ”Vad tycker du om barn som matchar?

  1. Alltid lika söta ungar =)
    Usch, jag har varit dålig på att lämna mitt avtryck här hos dig… Vi har haft sjukt mycket att göra.
    Hoppas allt är bra med Er alla.
    Kram C

  2. Jag tycker det är fint. Med tvillingarna blandar jag lite. Ibland är dom likadant klädda, ibland olika. Tycker det är särskilt roligt att klä dom likadant när vi ska vara fina och gå på någon fest eller så.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *