Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Smulpaj på annat sätt!

smulpaj

Iaf på annat sätt en detta receptet du hittar HÄR. Denna gången tyckte jag den var ÄNNU godare! 😛 Mums! Denna gången köpte jag 250g frusen hallon och blåbärblandning. Skillnaden jag gjorde på receptet var att det blev mer bär och endast 1 grönt äpple som delas i småbitar. Blanda det. Ringla honung över som på det andra receptet. Nu kommer vi till skillnaden förutom mer bär, hallon och bara ett äpple. Jo blanda ihop 3 matskedar strösocker med 2 matskedar potatismjöl. Strö över det över frukten och sen på som vanligt med smuldegen. Mm.. hallon gör sån god smak. Och äpplet ger det lite syra. Lätt att jag ska göra paj snart igen! 😉

Och så vanlijsås till det!

2 thoughts on “Smulpaj på annat sätt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *