Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Vinnaren av en månads förbrukning av blöjor plus tillbehör är…

blöjbudet

…med historien:

”En rolig händelse var när barnens kusin var liten. Det var julfirande och vi var hemma hos makens föräldrar. Den lille kusinen som då var yngst i barnaskaran fick smaka ischoklad för första gången. Hon var runt 1 år bara och satt och åt de där. Blev precis grisig runt hela händerna. Jag kunde inte låta bli att få henne att härma mig och ta händerna i håret. Vilket hon gjorde och vips var även hela håret fullsmetat med choklad. Jag tror hela ungen var som en stor ischoklad, hehe. Alla skrattade så gott åt henne. Till sist blev det en duschning för att få bort all choklad vilket hon inte tackade nej till ;-) Och mamman har lovat att hämnas lite nu när jag har en liten som kan göra likadant ;-)

Vinnaren i tävlingen är asså Lottiz!

Kontakta mig på info.sojka@gmail.com för att få din vinst! :) Grattis!

Tack till blöjbudet.se för sponsringen av vinsten!

Glöm inte mina andra pågående tävlingar som du hittar under rubriken tävlingar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *