Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Hemma från Furuvik!

Furuvik

Helt slut efter en fartfylld helg! Nu sitter jag i vardagsrummet och skriver på datorn. Först nu har jag tid för att skriva några rader igen. Här på bilden ser ni en förväntansfull Isak för han ska där få rida på Ponny för första gången. Mer berättar jag imorgon! Nu måste jag nämligen lägga mig för Isak är fortfarande vaken och jag är HELT slut efter helgen! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *