Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Resa med barn!

image

image

Eller rättare sagt 2 barn! Ja vad ska man säga? 😉 Ni märker av min bloggfrånvaro. Först nu har jag hunnit och då via mobilen. Isak sitter och retas med Valencia ”min min” och Elias har just lyckats somna efter någon timme med magknip fast på magen så jag måste vända honom snart till rygg och försöka amma honon igen. Men innan jag försöker så vill jag att han ska vila bort lita ömt och jag blogga lite. :)

image

Men jag får ta igen det imorgon! Har massa att skriva och berätta. Har haft det jätte trevligt trits stressen med barn och att man vill hinna en massa.

Varmt välkomnande fick vi av trevlig personal på Scandic som bjöd på härligt gott på rummet! Perfekt då jag fick värsta crawing efter choklad på kvällen. (Nä jag är inte gravid igen även om jag fortfarande ser gravid ut) ha ha… 😉
image

2 thoughts on “Resa med barn!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *