Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:[email protected]

Jag är Sveriges sexigaste mammabloggare!

sveriges-sexigaste-mammabloggare-ann-sofie-sojka

Med motiveringen:

”Ett av Sveriges öppnaste och varmaste hjärta hittar du i Ann-Sofie. Lyft blicken några decimeter och du kommer hitta några av de livfullaste ögonen du sett. Ann-Sofie delar med sig av mycket, men på något sätt verkar det inte räcka. Vi vill bara ha mer av henne.”

Så med den motiveringen så är jag en av Sveriges sexigaste bloggare! En av 9 stycken mer exakt. Inte illa pinkat det, ha ha! 😛 Vill du läsa om vilka som också delar plats med mig som Sveriges sexigaste mammabloggare. Kolla in HÄR.

Någon annan som tycker som dom? Då tycker jag du ska in och nominera mig HÄR.

2 reaktioner på ”Jag är Sveriges sexigaste mammabloggare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *