Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Elias 2 månader idag!

Elias 2 månader 01

Elias 2 månader 02

Elias 2 månader 03

Elias 2 månader 04

Elias 2 månader 05

Elias 2 månader 06

Elias 2 månader 07

Tänk att Elias nu är 2 månader gammal! Mitt fina lilla vackra söta liv. Ett av mina allt! 2 månader har gått sen han lämnade magens trygga plats och jag har fortfarande inte skrivit förlossningsberättelsen. Men jag lovar den kommer! :)

10 thoughts on “Elias 2 månader idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *