Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Tävling: Vinn ett megapaket från AVENT Philips!

pump 07

Nu har du chansen att vinna detta megapaket här i min blogg från philips.sePaketet innehåller nattnapparflaskvärmare, nappflaska och en elektrisk bröstpump! Det hela har ett värde på totalt 2 156:-

För att vara med och tävla gör bara dessa 2 enkla grejer:

♥ Följ min blogg via bloglovin.*<–LÄNK. Skriv i en kommentar vilket nr du blev. Nu missar du inga fler tävlingar!

♥ Svara på frågan: Vad tycker du är det bästa med denna vinsten?

*Har du inte bloglovin så är det väldigt enkelt att registrera sig endast med din emailadress HÄR och där kan du också välja att logga in via din facebook om du vill. Annars räcker som sagt email.

Tävlingen avslutas den 31 maj 2013 kl 23:59.

Därefter väljs en vinnare ut som presenteras i bloggen. Vinnaren får själv kontakta mig på info.sojka@gmail.com så håll koll på om du har vunnit. Lycka till! 😀

Avent

Så här ser paketet ut!

Jag vill också passa på att tipsa er om Facebooksidan, Philips Avent Sverige. Klicka in och gilla sidan så blir dom jätteglada och då kan ni även passa på att gilla min facebooksida Sojkas framtid. :) Går ni även via Philips facebook sida så får ni även AVENTS produkter till rabatterat pris! Klicka in och se vetja!

Ni har väl inte missat Joller – En podcast föräldrar emellan! Ni kan lyssna på det både här direkt i webbläsaren, på iTunes eller via Spotify.

Eventuell vinstkatt betalas av vinnaren

71 thoughts on “Tävling: Vinn ett megapaket från AVENT Philips!

 1. Hej!

  Följer nu på bloglovin som nummer 233! Väntar vår tredje dotter i början av Augusti och jag hade ÄLSKAT att ha en elektrisk bröstpump hemma! Jag tycker den vanliga manuella aventen är toppen men det tar lite tid att pumpa och detta hade ju verkligen varit lyx när man har två andra små tjejer springandes omkring en 😉

  De där nattnapparna är jag också galet nyfiken på och undrar om barnet lättare, mer naturligt hittar nappen om det vaknar på natten och tappat den?

  Håller tummarna!!

  KRAM!

  // Amanda

 2. Jag prenumererar redan på dina inlägg sedan tre månader tillbaka ungefär. :-) gillar dina inlägg.

  Jag hade gärna velat ha en bröstpump. Hade en med sonen och det var så smidigt att kunna pumpa ut om man skulle iväg en stund. Hoppas på vinst. :-)

 3. åhh jag vill jätte gärna vara med..

  jag följer dig redan på bloglovin men gillade inlägget som nr1.

  jag tycker allt är spännande och verkar vara toppen saker men är riktigt farcinerad av nattnapparna som verkar vara perfekta ju.

  kram veronica

 4. Jag är med och tävlar!!. :)
  Följer dig på bloglovin, gillade tävlingsinnlägget som nummer 2.
  vill vina de jättefina sakerna till min dotter som väntar sitt andra barn.
  Sol ute sol inne sol i hjärta sol i sinne!! :)

 5. Jag är med och tävlar. Följer dig redan på bloglovin sen länge, gillade inlägget! :)

  Det bästa med detta paketet tycker jag är napparna! Vi fick såna gratis i en sån där babybox och de är helt underbara! Vår katt är galen i allt som är gjort i silikon eller gummi och äter upp det om hon får chansen och en av napparna har hon tuggat sönder, så att vinna detta paket hade varit toppen. Ja, de andra grejerna är ju grymma de med! 😉

 6. Jag vill vara med och tävla om detta paketet till min svägerska och svåger som har en liten plutte som börjat äta ersättning. Perfekt present till nyblivna föräldrar från en stolt moster <3

 7. Har lagt till dig på bl nu + gillar både din o philops sida på fb madelene elisabeth javobsen.
  Det bästa med detta paket är att risken/chansen för mig är stor att jag även denna gång kommer föda en månad innan bf vilket innebär att båda mina barn har varit för svaga att suga direkt frånstart + haft känsligare mage. Därför skulle en elpump och bra flaska underlätta starten för oss så att amningen kan komma igång bra när han orkar suga själv, det är ju målet att kunna amma länge denna gång då det är sista bebisen för oss.
  Håller tummarna för rätt start denna gång. Sist fick jag pumpa 3 mån sen sinade mjölken ut:(

 8. Registrerat mig på bloglovin och följer dig och fick nr 236

  Jag helammar min dotter och hon tar varken napp eller flaska. Hittar inte sugtekniken.
  Fick 2 st flasknappar från avent av en vän för att testa om hon fixade dem eftersom de är mer formade som en tutte.
  Provade för första gången igår och weehiiii…. 10 ml fick hon i sig sen blev hon förbannad. Nu gäller det att öva, öva öva…varje dag! Skam den som ger sig.
  Är väldigt nyfiken på napparna också :-) då jag tror att de också kan funka!
  Så därför är hela detta paketet av intresse då jag inte har en elektrisk pump, ingen napp som funkar, värmare, och bara en liten flaska på 125 ml.

 9. Hej! Tävlar gärna :)

  Följer på bloglovin (237).

  Detta är sådana saker som jag kände att jag saknade sist jag hade en liten bebis (speciellt bröstpump) och nu när jag väntar nästa bebbe så skulle det nog underlätta massor och ge en bra start för oss om vi har tillgång till dessa praktiska saker!

  Kram Matilda

 10. Jag blev nr 237.

  Det bästa med paketet är att jag kan ge det till min väninna som väntar sitt andra barn, och som hade problem med amningen med första barnet. Jag hade själv problem med amningen med båda mina barn, och vet hur jobbigt det kan vara. Med det här paketet kan hon kanske slappna av, få lite hjälp med amningen med pumpen och kunna ge bebisen flaska om det inte skulle fungera så bra. Jag önskar att jag hade haft det här paketet när jag fick mina barn.

 11. Hej!
  Jag följer dig nu på bloglovin som nummer 319 om jag fattat rätt, det var den enda siffra jag såg:-)
  Det jag gillar med den här vinsten är att det är mycket av det man behöver när man har bebis och jag vill ge det till min lilla syster som väntar sitt första barn:-)
  Vet att hon skulle bli superglad över ett paket med bra saker till bebisen.
  Ha en fin dag!
  Mvh
  Malin svensk Björck

 12. Jag är med!

  – Följer redan din blogg såklart :)
  – Det bästa med det här paketet är att det innehåller sånt jag inte själv som nybliven mamma tänkte på att inhandla. Så nu vill jag ge den här lyxen till min bror och hans tjej som väntar sitt första barn.

 13. Jag är väldigt gärna med :)

  1. Jag blev följare nr 241 på bloglovin!

  2. Jag skulle, precis som de andra som tävlar, bli superglad om jag hade turen att vinna! Vår stora tjej fick tidigt börja åka hem till mormor och morfar och sova över, för att få mysa/busa och att vi samtidigt fick lite egentid. Det var ett riktigt evighetsjobb att pumpa manuellt! Och med en flaskvärmare så skulle det underlätta både för mamma att slippa hålla koll på tiden men också för sambon ifall han skulle vara själv hemma vid matdags. Vi är alltså flera som skulle uppskatta denna vinst haha.

  Hoppas hoppas! Kram, Ingrid

 14. Blev nr 242 på bloglovin

  Jag hoppas jag vinner detta då jag är rädd för att jag kommer behöva ge min son ersättning (inget fel med det, Melvin är uppfödd på det. Men jag vill så gärna amma) då han inte gått upp tillräckligt i vikt. Perfekt med flaskvärmaren.

  Skulle det vara så att han kan fortsätta amma så är det nog rätt bra att ha en bröstpump för att liksom få brösten att jobba på produktionen.

  Hoppas på tur.

  har även länkat här

  http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2013/05/17/avent-philips-315/

 15. Förstod mig inte riktigt på det där med siffror, när jag hade följt dig stod det iallafall 242 längre ner på sidan:)
  Det bästa med vinsten är den glädjen det skulle innebära att få ge bort detta i present till en av mina bästa vänner som väntar sitt första barn, av olika anöedningar är blir hon ensamståendet med barnet och det vare en perfekt start att ge henne så har hon en utgift mindre så här i början.

 16. Jag är med och tävlar i denna fantastiska tävling!
  Jag har lagt till dig på bloglovin’ (Nr 244) och gillade även detta inlägg där som nr 5

  Jag är otroligt nyfiken på den där flaskvärmaren! (http://www.philips.se/c/avent-flask-och-barnmatsvaermare/28508/cat/sv/) I sommar har vi tänkt ta små road trips, istället för en långsemester, och då skulle en sådan här sak verkligen vara toppen att värma Adams välling i! I nuläget använder vi termos med vatten, flaska med kallt vatten (så man kan få lagom varmt vatten) och så vällingpulver dårå, och med de här skulle det hela bli väldigt mycket enklare! Bara ett moment istället för tre!

  Allt annat i paketet låter också toppen!! =)

  Kram

 17. Har ingen dator så började följa dig via mobilen och kunde inte se vilken siffra då, men jag följer dig (juliaengvaaall) och gillar inlägget!

  Jag vill vinna för min gudmor har nyss fått barn (jag bor hos henne) och då vill jag så gjärna hjälpa henne med att försörja hennes barn Thella. Det skulle vara perfekt, för mycket av hennes pengar gick åt en operation då hennes man körde skidor in i en stolpe och skärde av munnen! Behöver verkligen det här ! Snälla

 18. Följer dej redan på Bloglovin och gillar nu båda sidorna på fb, Dessie Borgström :))

  Det bästa med den här vinsten är att den kan vara såååå behövlig även om man kanske tror att man inte ska behöva det när bebis anländer.. men alla vet ju att det inte brukar bli som man tänkt sig haha! Min svägerska väntar en liten groda nu till Juli, hon är ensamstående och hela familjen är engagerad i lilla grodan.. så vinner jag vet jag vem som vinsten ska få! Hon behöver allt stöd hon kan få 😉
  Tipsat här med!
  http://dessie-tavlingsblogg.blogspot.se/2013/05/315_18.html
  Kraaam!

 19. Jag är gärna med. Följer dig som nr 247. Det bästa med vinsten är egentligen två saker, men du frågar efter en så jag väljer denna; Det bästa är bröstpumpen! Jag hade problem med bröstbölder när jag ammade mitt första barn och de gjorde att jag inte kunde amma lika länge som jag önskade och gör allt för att slippa något liknande denna gång. Jag pumpar ett par gånger om dagen och det gör faktiskt ganska ont och är tidskrävande. Denna bröstpump verkar helt suverän med sina massagekuddar!

 20. Jag är gärna med och tävlar och blev följare nr 248.

  Jag vet hur stressigt och besvärligt det kan vara att ha flera barn samtidigt när man ska amma, speciellt när man är själv hemma med barnen. Nu ska min svägerska få sitt första barn och otroligt nog blev det fler än en, nämligen tvillingar!! Nervös (och glad såklart) som både hon och vi är så skulle det vara oerhört kul, om jag skulle få ge henne detta som en liten ”hjälp på traven”.

 21. Jag är följare med nummer 248.

  Bästa med denna vinst är att jag lätt ska kunna donera mjölk igen till Akademiska sjukhuset när nummer tre kommer (är nu vecka 8+1). Jag har alltid producerat mera mjölk än vad mina barn har behövt. Vist man får låna en stor maskin från sjukhuset men denna verkar ju vara jätte bra. Sen är det aldrig fel med nappar. Mammans bäste vän…

  Håller tummarna för en massa tur.

 22. jag blev nr 250!

  vore perfekt att vinna detta paketet då jag har BF 29 maj, mitt första barn! :) så spännande!
  bröstpumpen tycker jag verkar intressant, eller alltihopa förresten, det är så svårt att veta när man aldrig haft barn förut, allt verkar så bra! :)

 23. Hej.
  Har följt din blogg länge och har nu gjort så jag följer dig nu Bloglovin men ser inget nr :(

  Det bästa.med att vinna är få alla dessa fantastiska grejer. Flaskvärmaren skulle jag bli hur glad som helst över då vi inte har någon micro att värma vällingen med ochh napparna vore perfekta då son bara vill använda avent napparna :)

  Håller tummarna nu! :)

 24. 1. Följer nu din blogg men jag blev osäker på vilket nummer jag fick, kan det vara 354?
  2. Med denna vinsten kan jag slappna av
  och pumpa utan krav
  För jag är en nybliven mamma
  som har problem att amma
  Andra flaskor vi har prova’
  fick honom inte att sova
  Magknip fick han då
  Att avents flaska funkar bättre är något jag hoppas på!

 25. Hej!
  Följer dig som 255. Min son vägrar använda andra flaskor än advent och nu även nappar! :) Skulle gärna ha en flaskvärmare, skulle göra livet betydligt enklare.

 26. Tack för din fina blogg! Följer dig och ser fram emot kommande inlägg!

  Ååå men tänk om man fick tillgång till en elektrisk bröstpump! Min 3månader gamla son äter sin bröstmjölk mestadels ur flaska och detta pumpar jag idag ut med Avents handpump. Fungerar bra men det blir en del pumpande på en dag, får starka hände dock:)

  Sen har vår son ratat, både nappar och flaskor, förutom Avents. Så lite nya nappar hade inte suttit fel då det är dags att byta ut de gamla! Och natt-napparna är ju en natt-saver!

  Jag ser även flaskvärmaren i sovrummet….åååå

  Håller tummarna

 27. Nr.258
  Den elektriska bröstpumpen hade inte suttit fel. Har den manuella pumpen i nuläget. Min man matar varje kväll för att avlasta mig lite men det blir ganska jobbigt att pumpa manuellt. flaskvärmaren hade inte heller varit dum ^^

 28. Gu vad gärna jag vill vara med och tävla.
  Följer bloggen sedan länge tillbaka så vet inte vilket nr jag hade, är 258 stycken som följer idag iaf :-)
  De absolut bästa med den här vinsten är friheten som de kan ge i stort sätt alla runt bebisen. Med de menar jag möjligheten att pappa och barn kan få mer tid tillsammans utan att vara beroende av mamman. Att farmor och farfar eller mormor och morfar kan få egentid med bebisen trots att bebisen ammar. Och att mamma kan fara ut och träffa vänner eller liknande utan att behöva styras av att man bara kan vara borta en viss tid för att bebisen ska amma.
  Jag hade tänkt försöka läsa på 25 % under hösten då våran son har kommit och min sambo ska då vara hemma. Vore helt underbart att vinna de här för att underlätta möjligheten för oss att få det att gå ihop :-)

 29. Var det något jag saknade när jag fick Elias så var det en elektrisk bröstpump, som jag pumpade och pumpade (hade alldeles för mycket mjölk). Har en vän som precis fått sin första dotter som fick ärva min gamla pump då dottern inte kunde ta bröstet, men det blir väldigt mycket pumpande, mer än vad jag hade och hon uttryckte en önskan om en elektrisk pump, tyvärr var det lite mer än deras ekonomi räckte till så jag hade gärna gett henne detta paket! Det bästa med paketet är nog att även föräldrar som vill amma men kanske har ett barn som inte tar bröstet kan få chansen att amma ändå men även att pappan kan få möjligheten att få den närheten med barnet! :)

 30. -Å nej! Jag vet inte om jag uppfattat saken rätt att jag är bloggens 259:e följare! Har uppdaterat sidan som nu har den 260 följare, så hur vet jag vilket nummer som är ”mitt”?! :'(
  Hur som helst vill jag såklart JÄTTEGÄRNA vara med och tävla om detta fantastiska paket!
  ”Vad är bäst med denna vinsten?” -Jamen HALLÅ! Här sitter tjejen som inte skulle ha fler barn än de två hon hade. Gjorde sig av med allt och blev gravid på nytt! Så i september sitter jag där igen med en ny liten mun som vill sutta på en god napp, har två sprängfyllda bröst som bara väntar på att få avlastning från en pump och så till det bästa… den HÄR gången ska jag vara snäll mot mig själv och låta PAPPA ta ett större ansvar. Och då behöver vi ju en bra nappflaska med smidig värmare till, så att han kan fortsätta göra jobbet som bröstpumpen påbörjat! Knyter tummen (och en i reserv) och hoppas på att min ”siffra” stämmer. Kram till Sojka, min nyfunna favvo-blogg och såklart till alla starka fina mammor som följer!

 31. Har gillat på bloglovin, som nummer 260.

  Vad jag tycker vore bra med denna vinsten är att det är en bra början på det man kan tänkas behöva när man har barn. Om jag vinner kommer jag att ge bort sakerna till min storebror och hans tjej då de ska få sitt första barn i slutet av augusti. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *