Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Annons

Men stäng munnen!

Asså jag kämpar för att få en bra bild på Elias. Men han trivs med att ha munnen öppen så det blir liksom inte som jag tänkt mig. Jag får kämpa vidare men han verkar inte så fotogenisk som sin bror. 😉

4 reaktioner på ”Men stäng munnen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons