Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Bilder från gårdagens tjejkväll med femme.se

 Snygga Hannah Graaf som alltid blir så bra på bild! :)

Det är hon som driver femme.se och fixar tjejkvällarna!

 Kul att se dessa vackra vänner igen som Emma Viktkamp, Malin Fnulan och Cecce!

Gud vad jag behövde denna kvällen! Få komma iväg och bara njuta med mer än 200 andra tjejer och få hem en härlig goodiebag! :) Nu vill jag bara komma iväg på flera men tack vare all positiv energi jag fick från dessa underbaringar kan jag leva på ett bra tag. Man har ju helt varit i sin bubbla här hemma och behövde lite ny luft.

 Ännu fler fina bloggvänner som Tina och Christel fick jag träffa igen.

Goaste Puk och Jeanette som driver babydjungeln.se tillsammans!

Vackra Evelina kom också dit. Hennes dotter föddes bara kort innan Elias. Vi har tjatat hur länge som om en lekdate men det blir liksom aldrig av! Till höger har ni min vackra lillasyster Louise. Som tog hand om Elias största delen av kvällen när inte andra töser ville hålla honom. :)

Elias sov igenom hela kvällen. Jag har verkligen fått drömbebisen bokstavligt talat! 😉

Mer bilder kommer från kvällen! 

20 thoughts on “Bilder från gårdagens tjejkväll med femme.se

 1. Gud vad mys.Önskar att jag också fick komma iväg någon gång och träffa andra än bara min sambo 😀
  Är så himla sugen på att åka på mammabloggkryssningen och bara vara mig själv och knyta lite nya kontakter, det behöver jag verkligen.
  Men jag har inte råd så jag hoppas MGroup PR och Event vill ha en bloggträff här i Malmö snart.
  Visserligen får jag vara mig själv siste maj på konserten och kommer förhoppningsvis träffa andra Erosfrälsta att hålla kontakten med då.
  På söndag ska min yngste och äldste son ev. kolla på Yohio som kommer till Triangeln.

  Ha en fortsatt kväll.
  Kram

  Kram

  1. Ja MGroup PR ska ju komma till Malmö så det är bara att hoppas att man kan gå! 😀
   Ja fick också mail om mammabloggkryssningen men jag kommer förmodligen amma så kommer inte kunna gå då. :( Men jag var ju på första och det var jätte trevligt. Man lär känna många nya vänner. :)
   Jasså kommer han till triangeln. Jag har verkligen ingen koll vad som händer i Malmö. Vet du om det händer något inför finalen i Malmö?. :)
   Kramar!

 2. men å va roligt att vara där å träffa alla,vilken grej,en del av de andra som du länkar till har jag följt men Fnulan går inte att kommentera på längre vet du varför? va fin du är ,,kramen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *