Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Vill du gästblogga hos mig?

Skulle du vara intresserad av att gästblogga hos mig? Jag kommer ha lite gästbloggare då och då som dyker upp och skulle du vara intresserad att skriva ett inlägg så säg till. Du behöver inte ha egen blogg men har du egen blogg så länkar jag dit och det du gör sen är att länka till mig att du gästbloggar så dina läsare vet och kan läsa ditt inlägg.

Det kan handla om precis vad du vill. Det är just variationen av innehåll i en blogg som är kul tycker jag. :)

Maila till info.sojka@gmail.com så berättar jag mer! Glöm INTE att märka mailet med ”gästbloggare”.

17 thoughts on “Vill du gästblogga hos mig?

  1. Det är jätte mysigt men inte samma lugn och ro som med bara sonen. Han har ju gått in i värsta trotsen men det hör ju till åldern. :) Men det är ändå härligt och känns coolt att man liksom har 2. :)
   Jasså försöker ni på en 2:a? kram

 1. Oj vilken ära det skulle vara att få gästblogga hos självaste Sojka!!!
  Skulle gärna tänka mig detta OM du nu tror att jag fixar detta?
  Kram söta du <3

  1. Vad kul! Skulle verkligen glädja mig om du ville gästblogga här! :)
   Du mailar bara ett inlägg till mig och bifogar en bild så lägger jag upp det i min blogg.
   Maila det till info.sojka@gmail.com och märk mailet med ”Gästblogga”.
   Klart du fixar det! 😉 Glöm inte maila din bloggadress.
   Kram! <3

  1. Vad kul! Maila mig då ditt inlägg och bifoga en bild till så snart du kan så lägger jag upp inlägget i min blogg.
   Maila till info.sojka@gmail.com och märk mailet med ”gästblogga” så säger jag till när det kommer läggas upp så du vet när du kan blogga om det. 😉 Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *