Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Recension: Tips – DANSA & GYMPA MED PIRATSESSAN PÅ SLOTTET

Jag måste verkligen rekommendera Dansa & Gympa med Piratsessan på Slottet! Isak kollade först nyfiket och med stora ögon igenom hela filmen. Det började lugnt men det skulle sluta på hög nivå. DVD:n består av 10 olika danser fyllda med barndans och barngympa som är enkel för barnen att haka på och man ser utveckling efter varje gång dom kollar på Piratsessan.

Som ni ser i klippet här nere med Isak så är det full rulle med mycket skratt. Så det som började lugnt var nog bara att koda in allt som sker genom att först kolla igenom Piratsessan för att sedan dansa loss. Grymt bra sätt att få igång barnen där hemma. Det är så underbart att se sonen skratta så som han gör i klippet! Och han frågar varje dag efter ”dansa sessan.” :)

Har ni själv något tips på hur man får barnen att röra sig mer? Man hör ju mer och mer om att barn är stillasittande för länge.

9 thoughts on “Recension: Tips – DANSA & GYMPA MED PIRATSESSAN PÅ SLOTTET

  1. Tips: Man går ut och leker med dem då rör de på sig. Vår son springer, klättrar, busar och håller på här hemma hela tiden så det känns inte som ett problem. Stäng av tvn helt enkelt.

  2. Det var något av det sötaste jag sett. Har man en dålig dag så kan man kolla på detta för jag log och skrattade rakt igenom =)
    Visst är det kanon att röra sig ute, det bästa egentligen, men det är ju bra att det finns alternativ för hur bra man än tycker att det är med frisk luft så är man ändå inte ute dygnet runt. Och detta visar ju att bara för att man är inomhus så behöver man inte sitta stilla, det finns saker man kan göra inne också för att röra på sig =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *