Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Elias 2 veckor och gamla minnen…

Ja denna påskafton fyller Elias 2 veckor. Tänk att det redan gått 2 veckor. Samtidigt så känns det som om han har varit här längre än så. Han känns så självklar samtidigt som allt känns som en dröm. Han är så mysig och bara finns här liksom. När jag ser på honom och tänker på hur fantastiskt livet är ibland. Fast när jag tänker vidare på livet och hur orättvist det kan vara så känns det mindre skoj.

Igår bröt jag ihop en stund. Jag hade inte tänk på mamma knappt under graviditeten eller efter förlossningen. Någon frågade mig om jag tänkte mycket på mamma nu och saknaden osv men jag svarade nä, har knappt tänkt alls på henne. Med Isak var det ju tungt, då var det inte längesen mamma hade gått bort. Då var det jättejobbigt. Men igår brast det. Då tänkte jag plötsligt på att mamma aldrig fick uppleva sitt första barnbarn och här sitter jag med andra barnet. Att hon inte fick se mina små mirakel! Hur jag kan se Isak om mamma hade funnits hur han sprang omkring hos henne och hur hon även älskade sina barnbarn om hon var vid liv nu. (Fan, nu sprutar tårarna igen).

Känslorna blandas med att jag blir arg på henne då jag vet att det kanske hade kunnat gå annorlunda. Till bara en stor saknad att inte få ha mamma här och kanske gick det inte på annat sett. Kanske är vissa saker meningen att ske. Det går ändå inte att åka tillbaka i tiden och göra om saker som hänt även om man ibland skulle önska det. ♥

7 thoughts on “Elias 2 veckor och gamla minnen…

 1. SÅ söt som socker :) Har förinställt dit blogg inlägg till månd :) Så du får ju jätte gärna blogga om det 😉 Vad kul att dyu bytt sida, hur kommer det sig? Ha en mysig påsk, massa kramar Lina, Ps tog bort loppi bilden, tyckte jag såg hemsk ut på den 😉

  1. Sv: Ha ha jasså du ville inte ha bilden i din blogg!? Ingen fara, är ju din blogg så du bestämmer ju vilka bilder som ska komma upp här!
   Jag ska absolut blogga om det!
   Kram!

  2. Kändes lite ensamt på min egen domän. 😉 Nä men jag vill testa på en bloggportal för att kunna synas mer, testa mina vingar och Allt för föräldrar riktar ju sig åt den målgrupp av läsare som jag har mest. Sen gillar jag enkelheten här. Jag var ju toppbloggare på finest.se ett tag men där tyckte jag att min blogg drunknade i all reklam och blinkande grejer. Jag tycker ändå min personliga blogg lyser igenom här och man kan ändå ändra designen mycket mer än det obefintliga när jag bloggade på finest.se. Inte ens att jag var toppbloggare där vägde över. Sen har jag kollat på olika bloggportaler och känt att Allt för föräldrar tilltalat mig mest.
   Kram!

  1. Menar du där på sidan där jag har mina bloggvänner? Det är länkbyten jag gör så länkar man till min blogg i sidan så länkar jag tillbaka på min sida där. :) Kram!

 2. Beklagar sorgen att din mamma gått bort.
  Jag tror (som du kanske läst) på livet på andra sidan, jag vet själv att vi har våra nära och kära som tittar till oss ibland.
  Jag kan garantera att din mamma sitter uppe på sitt moln och kikar ner på dig och att hon är världens stoltaste mormor till två små fina grabbar.
  Ibland är det skönt att gråta och visst är det orättvist att din mamma inte är i livet.

  Stor kram till dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *