Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Det brinner i hjärtat!

Babybluesen är över och den varade bara en dag tack och lov. Det känns helt annorlunda med andra barnet och man kan njuta på ett helt annat sätt även om det på många sätt är tuffare med 2 barn så känns det ändå mycket lättare. Tänk som man hanterar 2 barn nu och med Isak mådde jag riktigt dåligt första tiden. Svårt att förklara men allt är så jobbigt, hade massa ångest och var så rädd för så mycket. Känslorna svällde över till max och det var verkligen jätte hopp mellan att samtidigt må toppen och leva på moln till att må dåligt för alla känslor man har i kroppen. Väldigt skum känsla som även finns nu men den positiva känslan svämmar över ännu mer och jag blir gråtfärdig (blev jag iofs då med) när jag fördjupar mig i tanken om att han legat först i magen och bara varit, tills att födas och bli ett liv som skriker och har sig. :)

Man kan inte kolla sig mätt på honom. Först när jag fick honom på bröstet på förlossningen så var jag så chockad att jag fått barn. Ha ha man går och bär på dem i 9 månader och sen är man förvånad att där kommer ett litet barn. Blev överlycklig men det tog nog en stund att ta till mig honom och hela situationen att man verkligen var där nu. Att förlossningen var över.

Men för varje dag så växer känslorna för denna lilla skrutt. Åh vad jag älskar att bli mamma! Jobbigt samtidigt men som läkaren sa på tv att få barn är en positiv stress då det positiva överväger en massa och ja det är klart, annars skulle man ju inte skapa fler!

5 thoughts on “Det brinner i hjärtat!

    1. Skönt att veta. Hur mysigt som. Det enda jag känner är att hur delar man sig på tre när det gäller uppmärksamhet och kärlek? Fast man kanske kommer in i det med s2 och sen när man får 3 så på något sätt anpassar man sig men det är det som gör ont i mig men jag måste ju också lära mig detta med en balans mellan barnen. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *