Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Då var Elias äntligen här!

image

Efter 4 timmar på förlossningen så var äntligen Elias här kl 04:06. En liten knubbis på 52cm lång och väger 3745g. :)

image

Självklart kommer en mer utförlig förlossningsberättelse inom kort i bloggen. Men kan säga att det var en jättebra förlossning som jag kände att jag hade bra kontroll på och något helt annat än med första. Ja förutom att hemarbetet tog tid även denna gången. Var hemma 24 timmar med värkar innan jag åkte in för koll. Då visade det sig att jag var öppen 6 cm sen gick det fort!

image

Nu har jag fått lite käk och ska vila lite. Är fortfarande kvar på förlossningen pga personalbrist här i Malmö och skicka mig till Lund passienthotell men då sa jag att jag hellre åker hem men nu gick det tydligen bra ändå så får se när jag flyttar. Är så trött och har så ont i kroppen så stannar gärna iaf tills imorgon.

51 thoughts on “Då var Elias äntligen här!

 1. GRATTIS tjejen :-) tänk att han äntligen är här nu efter all denna väntan! Vad roligt :) skönt att det blev en bra förlossning och en fin upplevelse!
  Kram

 2. Ååå, vilken sötnos! Välkommen till världen, Grattis till storebror och föräldrarna!
  Härligt att allt gick bra. Vår första förlossning tog också tid: 52 timmar, 2:an gick smidigare och 3:an var lite mittemellan :-) :-)
  Sköt om er, Kram!

 3. Stort Grattis till Er allihopa =) Gud så söt, och så lik sin underbara storebror!
  Vila och ta igen dig, du behöver alla krafter som finns kvar.
  Kram C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *