Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Annons

Roligt läst i bloggvärlden!

Då har jag en helt ny kategori som heter ”Roligt i bloggvärlden” då jag länkar till de bästa inläggen då och då. Har du läst något skoj som du vill dela med dig? Tveka inte att säga till mig. Jag kommer lägga upp inlägget här och såklart länka till den skyldiga till skrattet eller vad det nu kan vara. Bi testar!

Först ut är det Celine som delar med sig av följande bild! Ha ha… skrattar så jag gråter men sen har jag mycket gravidhormoner som spattar runt i kroppen! 😉

11 reaktioner på ”Roligt läst i bloggvärlden!

 1. Ja den var verkligen dunder! Fick en till film , Rec 3 . Planen var och se den ikv men är nog för trött för dt haha :)

  Aw tack gumman vad snällt sagt, ändrade lite till på morgonen idag – vad tycks? Nu är dt la färdigt haha.

  Ja men dt e klart jag följer dig :) dt har jag gjort hela tiden .

  Oj! Dt visste jag inte! Kul med en landsman ;)! Vet ej vrf jag har fått för mig att du e serb? Jag e weird. Får man fråga hur dt kmr sig vrf du ej kan språket?

  Jo men man får ju änna hålla tummarna! Just nu känns dt som om wayne skall sova med mig t han flyttar hemifrån. Ok kanske ngt dramatiskt men du fattar vad jag menar haha. Han har lixom inte sovit en natt i sin säng på exakt ett år snart.

  Puss o kram

  1. Ja men tjena syster då! :) Visste inte att du var polack! 😀
   Min mamma var ensamstående med mig första tiden och snackade bara svenska med mig tyvärr så där av min förlust av mitt modersmål. :(
   Ha ha kul att höra vad folk tror att jag kommer ifrån för jag har aldrig i hela mitt liv hört folk gissa på vart jag faktiskt ursprungligen kommer ifrån. :)
   Ha ha ja här sover ju också Isak väldigt mycket i vår säng. Bara första timmarna som Isak sover i sin sen kommer han in till oss på natten. Så sängen står ganska orörd. Ha ha..
   Puss och kram hjärtat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons