Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Lägenhet till salu: Nu ligger vår lägenhet uppe på hemnet!

Vår lägenhet – Välkommen hem till oss! :)

Lägenhet malmö

Ja då är det bara vänta och se. Funderar ni kanske på att flytta till Malmö? Fler bilder hittar ni här på vår lägenhet på hemnet. 😉 Om inte annat får ni en inblick hur vi bor för er nyfikna. Fast riktigt så städat kan jag inte påstå att vi brukar ha.

Ganska roligt projekt det här. Med att sälja, visning, köpa, föda barn kombinationen på en gång. Får se hur det slutar! Men känns bra att vi hunnit med att lägga ut vår lägenhet nu innan bebis föds. Så vi hinner ju med några visningar innan lillskrutten är här.

På tal om något helt annat så har jag äntligen bokat tid till frisör! Imorgon ska jag dit och helt otroligt att man kan bli så glad och lycklig av en sån sak. Men man vill ju känna sig lite fin. Och skönt att ha fixat håret nu så slipper man tänka på det ett tag sen när man fött. Jag känner mig som en tant med min utväxt. Ja det är närmare exakt 6 månader sen jag klippte och slingade håret så det är verkligen på tiden. Jag brukar gå var 3dje månad men iom att jag ska föda så vill jag inte behöva tänka på håret ett tag så därför jag skjutit upp det så länge som möjligt.

Sen ska jag även på gravidfotografering den 4:e mars. Så då vill man också se bra ut och ha hunnit fixa håret, så allting verkar falla på sin plats och jag har varit nervös för att inte hinna med allt. ♥

20 thoughts on “Lägenhet till salu: Nu ligger vår lägenhet uppe på hemnet!

 1. Oj vilken skillnad det var på malmö priser och sthlms priser. Det ‘är ju helt sjukt att det kan skilja så i pris. Men man märker ju det bara här. När man flyttar utanför stan så sänks priset med miljonen om inte mer.. tex var vi ju å kika på ett hus i enköping, som kosta ungefär som vår lägenhet. det är ju helt sjukt :S

 2. Tänk om man kunde ha sådär snyggt hela tiden…. Känns som en omöjlighet när man som jag städar upp allt som barnen slängt omkring i lägenheten för att ett par timmar senare inse att det börjar bli helt ogjort haha

  1. @Fnulan, Äh händer inte mycket i mitt liv så du behöver du inte! 😀
   Nä vi flyttar inte. Inte än iaf men vi vill sälja lägenheten för att hitta något nytt och fint att flytta till. Fast vart vet vi inte än för vi får lånelöfte först när vi sålt. Spännande att se om vi står på gatan sen. ;P
   Vi kommer iaf hålla oss runt lund då mannen fått jobb där och sen får det inte vara för dyrt så vi får se vart vi hittar helt enkelt. :)
   Puss puss!

 3. Jo..skulle faktiskt kunna tänka mig att bo o Malmö…varit o kollat läget några ggr vid andra ärenden till området där..gemytligt på nåt vis…men…jag står över denna gång…blir nog Norrland nån gång i framtiden kanske istället..vem vet?

  Ha så gott :)

  1. @trollet, Jo då vi har alltid så städat! 😉
   Ja nya boendet får ni se när vi har ett nytt boende. :)
   Ja jag komemr absolut lägga upp gravidbilder. :)

  1. @Madame hoffa-En roligare mammablogg, Oj! :) Ja absolut spännande så vi får se hur det går med allt. Visning på söndag och tisdag och sen får vi se om någon lägger bud! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *