Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Halv Åtta Hos Mig…

2013-02-02 19.37.58

Eller rättare sagt halv åtta hos Frida! Iförrgår var det parmiddag hos min kollega Frida med tema ”halv åtta hos mig” och nu måste vi bjuda på middag någon dag. Aj aj vad har vi gett oss in på!? 😉 Men med de trevliga paren som var där så har jag inga problem att anstränga mig. Det var super trevligt och vi hade otroligt kul. Vi var 3 par och känns som de andra 2 paren är riktigt seriösa med middagar och tjejen Kajsa som var där med sin kille vill ansöka till tv-grejen ”Halv åtta hos mig”. Nä vad då ge mig prestationsångest. Som om jag inte får det tillräckligt när jag går på middagar.

Jag gjorde det redan klart för Meekatt och Emma att jag aldrig kommer att bjuda hem bloggare. 😉 Och nu ska jag bjuda hem ”vanliga” människor. Jag vet inte vad som är värst?? Men jag tror nog jag ska utmana mig och bjuda hem både bloggare, ”vanliga” människor och blivande halv-åtta-hos-mig-människor. Jag tror dock det får bli när vi flyttat och skrutten är ute i det fria!

0 thoughts on “Halv Åtta Hos Mig…

    1. @Evelina Hellström, Tack hjärtat! <3
      Nästa vecka är kanon för mig för där har man inte hunnit boka in så mycket än! 😉 PUSS!

    1. @Satu//Me and My 5 Baby Dolls, Ja det känns sjukt spännande! :) Man har ju längtat så himla mycket efter en till och nu är man snart där. :)
      Jag är beräknad till 21 mars.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *