Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Juldagsmorgon!

image

Det börjades med frukost som avslutades men pepparkakor. Detta måste jag säga var den bästa julen på länge. Med en massa goa hemma hos oss och en glad liten Isak. Ja det finns mycket att berätta, inte minst om när tomten kom och Isak lämnade sina nappar. Vi filmade allt! :)

God fortsättning! <3

0 thoughts on “Juldagsmorgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *