Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Känner ni igen dem? Jag känner nostalgi, gör ni?

Isak är så fascinerad av den lilla känguru familjen.  Speciellt den lilla bebisen som sitter i mammas förkläde. :) Bebisar är ju såklart jätte spännande nu. Speciellt då jag har en bebis i magen. Det blir ju mer naturligt med att prata om bebisar och Isak har ju kollat på appar i min mobil och han är speciellt fascinerad av att kolla på graviditet inifrån.

Men på tal om nostalgi. Så hade jag just flera av Sylvanian Families när jag var liten så gissa om jag är glad nu när jag fått syn på dem. Måste ju nästan köpa ett litet hus åt Isak och sin lilla minifamilj. :)

9 reaktioner på ”Känner ni igen dem? Jag känner nostalgi, gör ni?

  1. visst är de underbara!? mamma hade sparat alla mina gamla forest families som de hette på 80-talet så jag fick hem dem i höstas – och ÅH vad kul det är att kika bland dessa och bara känna nostalgin :-)
    Skrev nåt inlägg om det i höstas också faktiskt… jättekul att det finns kvar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *