Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Varför tar man alltid något fel på IKEA??

image

Idag startar vi dagen men amerikanska pannkakor med choklad i! Tog ett enkelt recept som jag googlade fram och i med vaniljsocker och hackade i choklad. Hade några chokladbitar från godispåsen över och några Geisha som jag hackade i. Mums! 😛

image

Igår var vi också på Ikea. Syrran hakade på. Blev en ny tvättkorg och en duschdraperistång med ett nytt duschdraperi! Äntligen så är det klart i badrummet. Men vill hitta lite hyllor med sugpropp för det har dem inte på Ikea. Ska kolla Jysk kanske.

Sen skulle jag ta en sån grej med en massa fack som ska hänga på toadörren. Men istället tog jag lådor som var i samma mönster. För snabba beslut och så jäkla typiskt att man alltid måste tillbaka till Ikea för att byta något! :)

Kollade även sängar men när jag visade M bilder på barnsängar så tyckte han dem var jätte tråkiga. :( Så det får bli hans uppdrag nu att hitta säng till Isak! Jag tycker liksom det är helt okej men en lite säng så länge men tydligen ska det inte vara det. Ja ja skönt att jag slipper det projektet! :)

0 thoughts on “Varför tar man alltid något fel på IKEA??

    1. @Weronica, Ja jag berättade det för sambon att det nog är lika bra. Men tanken med en mindre nu var för att sonen har rätt så litet rum och vi hoppas att vi hinner flytta till större tills han behöver en större. Men det blir nog än större direkt som du säger! :)

  1. Jag var och letade sådana hyllor som man spänner mellan tak och golv i duschen och då såg jag massor av olika sorters hyllor med sugpropp på Ica maxi så kolla där kanske du hittar något intressant.

  2. Hej!
    Jag heter Anna och jag var på språkresa i somras och skulle gärna vilja åka igen nästa sommar. Jag är någonting som kallas ”Crew” och samlar poäng för att få en gratis språkresa, och undrar om du skulle vilja beställa en katalog utav mig, det är gratis och du binder dig inte till någonting utan du får bara hem en katalog, om du sedan bestämmer dig för att åka iväg så får du jätte gärna säga att du värvades utav mig :) Här kan du beställa en katalog: http://my.ef.com/Anna.Pettersson tack på förhand :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *