Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:[email protected]

I min ensamhet! Massa mat!

Eller ja på morgonen var det faktiskt så! Jag vaknade kl 6:30 och kunde inte somna om. Syster Lollo och Isak sov fortfarande och jag fick lite ensamtid på morgonen. Något jag inte fattar är att jag redan fått julkänslor. Det startade efter att jag hade min röda tröja på mig häromdagen på jobb men jag kan ju inte bara skylla på den. Tror det både är vädret och min ständiga nästäppa som gör det. Brukar jag ha runt julen eller när det närmar sig. 🙂 Fast nu är det mer när jag är gravid.

Nu blir det frukost nr 2. Kokat lite ägg och sen till lunch blir det mat från Mat & ro! Ska bli spännande att testa nu i 2 veckor och jag kommer dela med mig såklart av vad jag tycker. Jag tog familjematkasse för 4 pers. Typiskt att M åkte iväg men någon rätt kan man säkert frysa in av dem han gillar.

Något negativt som jag kan säga nu om Mat & ro. Inte värsta men ändå på minus sidan då jag testat andra matkassar är att det som som ”att ha hemma” var lite för mycket. Saker som vissa kryddor, smör och ägg är sånt jag fått i andra kassar. Om jag själv får säga det är det tok för mycket man ska handla hem och det blir betydligt dyrare inför veckan när man även köpt det!

Veckans att ha hemma ser ut så här:

Kalvfond
Soja
Balsamicovinäger
Maizena
Olivolja
Salt
Svartpeppar
Basilika
Socker
Grönpeppar
Ströbröd
Ägg
Grovkornig senap
Smör

Photo: Ikväll fick vi första leveransen så det ska bli skoj att testa! :) #matochro #mat&ro  @mat & ro @mat&ro  http://instagr.am/p/R8aZlMImfD/

0 reaktioner på ”I min ensamhet! Massa mat!

  1. Ja de set ut som tok för mycket. Har själv ecoviva de står om det går utan men kan bli lite extra gott med. Men annars är det typ alltid olja och vitvinsvinäger. Så någon krydda som man kan behöva för upphöjd smak.

    1. @Solan, Ja jag tycker tex att ägg och kalvbuljong borde ingå. Okej ägg fick vi med denna veckan och det var nog för att det bara var ett ägg i förra veckans schema men dem kunde lagt ner ett lite ägg. Kanske är dem rädda för att det ska gå sönder men det borde dem kunna lösa. Och kalvbuljong kostar ändå en del. Denna veckan skulle man ha kalvbuljong och kycklingbuljong så kassen blir ju genast mycket dyrare!

    1. @Anna, Jag är nöjd men tycker också den är lite för dyr. Tycker man får köpa till lite för mycket! Men det är bra och lätta recept men det lär inte bli ofta vi beställer då det är en kostnadsfråga. 🙂 kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *