Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Idag fyller Isak 2 år!

image

Tänka sig att det var hela 2 år sen jag gick hemma med värkar!
Vid denna tiden hade jag redan varit inne en runda för att få värktabletter och det gjordes en hinnsvepning som verkligen tog fart på värkarna. Men först kl 12:00 åkte vi in och jag blev inlagd.
Det skulle dröja till 20:50 innan Isak var född och det största ögonblicket i mitt liv uppenbarade sig! :)
Vilken kärlek!
Älskar dig mest av allt på denna jord min vackra son!

0 thoughts on “Idag fyller Isak 2 år!

  1. @Caroline Andersson – mamma till Elias, Tack! :)
   Gud så spännande! Första kalaset är ju ändå lite extra speciellt! 😀

 1. Haloj! Jätte fin blogg! Du kanske vill kolla in på våran, kanske är det din nya favorit blogg? haha 😀
  Läs gärna igenom mikaelas inlägg om vad hon tycker om hatkommentarer, lämna gärna en åsikt!

  Tack! :)

  Grattis till han! :)

  1. @ADARAS.se – din bloggtidning på nätet!, Jasså kommer du!! Då får du säger till mig så får du äran att göra den till mig om du vill! Jag är ju gravid igen och vill ha den lite uppdaterad med mig som gravid och lite barnprylar osv. :)
   Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *