Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Galen morgon! Antagligen den värsta!

image

Jag tror jag har poltergeist hemma. Snälla lämna mitt hem eller iaf min son! Idag var det helt galet. Tänkt dig ta på någon som slingrar sig från en och bara gallskriker, sparkar och kastar sig och gör allt för att man inte ska få på kläderna. Detta är inte min son. Och när jag väl fick på honom alla kläder och ytterkläder då var det att tvinga honom in i vagnen och spänna fast dem. Känns som ett mentalsjukhus där man spänner fast en patient. Mamma måste till jobb och Isak till förskolan. Ja det var inte lätt men på vägen dit så lugnade han sig och snyfftade lite på vägen som ett efterskalv. Väl på förskolan var allt som det skulle igen. Barnen hade redan fått frukost serverad men Isak satte sig fint med dem andra barnen och vinkade hej då till mig. :)

God morgon och hoppas alla får en fin dag! Imorgon är jag ledig med Isak så det ser jag fram emot. ♥

Kanske ska skriva att bilden inte är från idag utan från när syrran var här häromdagen och hon hittade honom så här! :)

0 thoughts on “Galen morgon! Antagligen den värsta!

 1. Åh vad härligt med en sån start på dagen 😉 Sånna dagar är inte roliga. Och av någon konstig anledning så uppenbarar sig bara det där monsterbeteendet när man har ont om tid och måste skynda sig *haha*

  vad spännande att ni tror olika, du och killen. blir spännande att se vem av er som har rätt då :) Och vad spännande med UL. Det är ju så underbart att få se sitt barn för första gången :) Har du känt några rörelser än? det är väl fortfarande lite tidigt kanske… jag kände först i vecka 19 (både den här graviditeten och förra).
  Hoppas dina foglossningar och ischias inte blir värre utan snarare går över!
  Ha en fin tisdag.
  Kram

  1. @Anna Bergström, Idag var iaf en bättre morgon! :)
   Jo då jag har redan känt lite rörelser men mest små buffar liksom, inget kraftigt. :) Men det är mysigt Kände tidigt med sone med men inte så här tidigt. :) Kram!

 2. Åh vad jag känner igen det där! Verkligen en härlig ålder! Min Ludde är fortfarande helt besatt av vad det nu är för monster som tagit över hans kropp! Hoppas mammas rara, gulliga prins hittar tillbaka snart igen. :)

 3. haha full fart där hemma hör jag ;D
  köttbullar delar jag bara itu, korv i fyrkanter (stroganoff size) ocj vanlig stekt potatis.. du kan ju ha i kassler, fläskfilé och vad du vill 😀 det är galet gott..

 4. Ohhh sådana morgnar är inte roliga…Men det är kanske tur dom finns så uppskattarman dom bättre mycket mer ;-))
  Jag försöker bara se postivt på det… heheh’

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *