Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Fikafin på kaffekalas!

Systrarna på Solhjulet var stället att vara på i lördags med en massa kakor, finbesök och tur med vädret så kunde det njutas i den härliga trädgården. Alla hade bakat så fint och det var så mycket gott! Cecce och Fnulan hade verkligen gjort ett fantastiskt jobb och jag hoppas också på att detta blir en årlig träff. Alla skulle baka sin egen kaka och berätta sin historia bakom den. Jag har bara en kaka som jag får berätta om i ett annat inlägg. :) Men har inte andra med historia bakom den så jag får väl skapa en ny kaka med en ny historia till nästa gång.

Jag hämtade upp Emma och körde upp till Veberöd. Vilken känsla att komma ut på landet och naturen. Vill verkligen flytta ut på landet och en vacker dag så ska jag minsan!

Väl framme möttas man av flera bekanta ansikten förutom ovan nämnda även Madeleine, Emelie, Christel. ♥

Vi fick massa fika såklart men också skapa våra egna cupcakes! Det kommer också läggas upp en tävling inom kort där man får tävla om den finaste cupcaken och min skapelse som ni få memorera för röstning ser ni längre ner i fotoregnet. :)

Massa fantastiska priser delades ut och jag vann muggar och en mjölkkanna från Gerbera. Perfekt då vi behöver rensa bland våra muggar där hemma och dessa var riktigt fina. ♥

Kvällen avslutades med några av oss hemma hos Fnulan och hennes underbara familj!

Sponsorerna:

Önska
Nääsgränsgården
Villroy & boch
Herstral
Gerbera
Nybro glasbruk
Roswi
FoH
Bodum
Ramlösa Lakritsfabrik
Hembakat

Ica förlaget
Dr. Oetker
Ystad Spa & Konference
Röhnisch
Tassimo
Barntavlor.se
Mat & Hälsa
Logoskal
Careb

C Skincare

Och naturligtvis en fantastisk goodiebag:
Trosor från Röhnisch
Fyra skålar från Careb.
Tidningen Mat & Hälsa
Tidningen Hembakat
iPhoneskal, hörlurar, Lari Änglar skal från Logoskal
Cupcakes kit från FoH
Kökshandduk från FoH
Vispskål från FoH

Vill slå ett extra slag för detta iphoneskal; Laris änglar. En man som insjuknat i leukemi och familjen är på väg att bli hemlösa. Mestadels av kostnaden för skalet går till familjen, finns en fb-sida där man kan läsa mer.

>Alla bilder är tagna med kameran Sony DSC-WX70<

Spread the love♥

17 reaktioner på ”Fikafin på kaffekalas!

  1. Ni verkar ju haft kul tråkigt man inte kunde va med o fika älskar ju kakor o sånt, fast vet inte riktigt vad man skulle ha för användning av Trosor från Röhnisch :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *