Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Påskfest på dagis!

Jag är så nöjd med Isaks dagis! Visst hände det en olycka men jag hoppas att dem lärt sig av det och det är det enda att klaga på än så länge.

Det jag gillar förutom personalen, det är att bla att dem fotar och sen mejlar ut bilderna till föräldrarna. Som igår var det Påskfest och vi fick en massa bilder skickade till oss. Blir så glad och det känns fortfarande konstigt att Isak liksom lever ett annat liv när han är på dagis. Ett liv som jag inte får ta del av. Men genom att se bilder så känns det som att man får vara med på ett hörn. 😉

Isak kom hem igår med jätte fina teckningar han gjort. Eller kom hem och kom hem. Låter som att han kom hem själv ha ha. Men pappa M hämtade ju honom som vanligt. Jätte fina grejer hade Isak gjort och jag undrar liskom, är han så duktig nu, jag menar så han kan pyssla själv. Fast det är klart. Han ser väl dem andra barnen. :)

Fast lite nervös blir man nu med tanken på att han kom hem med 3 olika fina bilder där det var klistrat färgade makaroner bla och fjädrar och sånt. Jag menar om han kan komma hem med 3 på en gång, hur många kan det då bli sen. Jag får väl börjar skriva datum och lägga dem i en låda och samla dem.

Har ni slängt era barns teckningar? Eller sparar ni alla? Jag har nog inte hjärta att någonsin slänga något men det kanske ändras efter högar sen. 😉

♥♥♥

Spread the love”

♥♥♥

0 thoughts on “Påskfest på dagis!

 1. Vad kul att dom mejlar bilder!!! Haha vänta bara! Du kommer slänga teckningar… Thea har ungefär 10 med sig hem varje dag… Jag sparar dom som man ser att hon lagt mycket tid på eller där man ser ngt framsteg i ”ritandet” det går inte att spara alla.. och hälften kommer hon inte ihåg att hon gjort ändå 😉

  1. @Weronica, Ha ha ja man hade nog behövt en helt rum för dem då eller? 😉 Nu har det ju inte blivit så många än men få¨r väl kanske rama in dem nu innan det blir för många. :) Sen får man väl spara ett tag och prioritera dem som du gör. Men bara tanken av det nu gör ont i hjärtat haha.

 2. Ush vad drygt, varit utan Internet i några dagar. Helt sjukt vad beroende man är, när man ej har tillgång till Internet. Allt bra med dig? Själv så har jag sjukt kasst humör idag, sovit kasst i flera dagar. Vet inte varför.

 3. åhh så mysigt! Kul att dom mailar er bilder, bra ide.

  Ja du, Cornelia kommer hem med 10 teckningar åt gången!! Så de börjar bli en del.
  Jag sorterar efter hand. När hon har glömt vissa 😉
  Tyvärr, men alla hade inte fått plats i vår lägenhet

 4. Vad roligt att dom mailar ut dom, jag hade gärna velat ha alla bilder med men jag får i alla fall se bilderna på ett bildspel på en liten skärm innanför dörren på dagis men det är bara Bellas avdelning som fotar.

  Jag sparar alla barnens teckningar och pyssel, dom har varsin stor kartong med roligt mönster på som alla minnesgrejer sparas i. Har lite kläder, första storleken på blöjorna, pyssle och annat roligt från dop och födelsedagar :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *