Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

0 reaktioner på ”En solig kväll…

 1. Hej,

  ta dig tid att läsa detta.
  Jag driver en stoppa nätmobbningen i min blogg och min faceboogrupp hittar du här:
  http://www.facebook.com/StoppaInternetmobbning

  Jag skulle bli glad om du kan länka facebookgruppen i din blogg och även min blogg (om du vill)
  för tillsammans kan vi förändra. Det gör mycket att vi syns i bloggar och har en facebookgrupp.
  Sånt här ska vi inte acceptera, vi är alla vackra.

  Kramar Pippa

  1. @we will never walk alone, Ha ha ha ja hur fan har jag fostrat honom haha! 😉 Det är väl dags nu antar jag! 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *