Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Underbara dag med underbara vänner!

Kan det bli bättre? Med solsken och latte i hand med goa vänner och härlig stämning så har vi spenderat vår dag. Det blev en långpromenad ner till stan. Vi köpte fika och satt och mös i solen på Gustav Adolfs torg. Snackade en massa och sen gick vi hem till Valencia och hennes familj så Isak och hon kunde leka lite inne innan det var dags att åka hem igen.

Men en heldag var det, vi gick hemifrån kl strax efter kl 11:00 och var hemma efter kl 17:00. :) Väl hemma fixade vi lite käk och killarna sover redan och jag sitter uppe. Börjar bli trött redan men kan ju inte lägga mig så här tidigt igen. Ja igår somnade jag ju kl 20:00.

Imorgon blir det dagis. Inskolningen är så gott som klar men vi ger Isak 2 dagar till var vi överrens om med förskolan så jag börjar jobba på onsdag. På så sett så blir det lite mjukstart med 3 arbetsdagar denna veckan för mig med. FAN vad jag kommer sakna Isak!

Spread the love” 😉

0 thoughts on “Underbara dag med underbara vänner!

  1. @sara – ensamstående mamma, Ja den overallen är verkligen superbra. Den håller verkligen värme utan att vara tjock och klumpig! :)

 1. Ja det är inte lätt inte att lämna på dagis och gå till jobbet, men det blir lättare som tur är :)

  Igår var jag på blogg jam session som jag vann en biljett till av dig, men vet du vad
  Det var fel tid som stod i din blogg, det stod att det började kl 13 men egentligen började det kl 12.

  Nu hade jag tur att jag såg i mirkas blogg på morgonen att det var kl 12 och att jag har nära så hann i tid ändå :)

  Kram

 2. Det var ju underbart väder i morse. Helt underbart!

  SvAR:Ja fler armar och mina får du se till min sons student 2013….då dj…a ska jag visa upp ärmar i bloggen 😉
  KRAM

 3. Åhh mysiga bilder. Härlig dag vad jag förstår.

  Alltid svårt när man börjar jobba igen. saknaden e stor
  men de ordnar sig. Kramar

  Spännande med tävlingar

  Helgen har varit kanon!!
  Kram

 4. Det kommer gå bra ska du se! En arbetsdag går ganska fort trots allt…men jag vet…det tar lite tid att vänja sig!

  Har varit en underbar dag i dag vädermässigt! Visst är det härligt:-)

  Kramar

 5. Vilket härligt väder ! Det gäller verkligen att passa på att vara ute !
  V är fortfarande jätte förkyld så vi är hemma, men en promenad har ingen dött av så vi måste nog gå ut en stund sen :)

  Jag förstår att det känns jobbigt att han blivit så stor och ska börja på dagis, men det kommer att gå bra och isak kommer säkert ha jätte kul med alla sina nya vänner !!
  KRAM

  1. @Fröken M, Han har ju faktiskt helt galet kul ju! Han säger till och med själv hej då till mig nu. :O Snacka om paff man blir då. :)
   KRAM

  1. @Mickan, Gravid v. 38, Då är vi grymma båda två då!! 😉
   Ja, jag ser fram emot att se bilder sen! 😉

   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *