Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Permanent länkbyte i sidomenyn?

På min sida längst ner har jag mina bloggvänner och skulle du vilja synas där på min första sida alltid? 😀

Gör så: Länka till mig på din sida i din sidomeny. Skriv sen en kommentar här att du gjort det så lägger jag upp dig! Klart! ♥57 thoughts on “Permanent länkbyte i sidomenyn?

 1. Hej! Kika gärna in och läs mitt senaste inlägg om members.com. Det är en sida där du shoppar superbilligt från olika kampanjer. Låter det intressant så är det bara att skicka mig en kommentar så ger jag dig en inbjudan. Inga konstigheter! :)
  KRAM

 2. hEJ DU,,SKÖNT ATT DET GÅR BRA MED INSKOLNINGEN AV ISAK,,,SJÄLV ÄR JAG INKALLAD TILL vRETA FÖR ATT PASSA BARNBARNEN TO-FRE,SÅ MA-PA KAN JOBBA….
  jAG HAR TAGIT MORGONBILD DAGLIGEN I MER ÄN 2 ÅR…hAÉ kRAM.

  1. @dianasdrommar, Sorry! :( Jag ligger lite efter i kommentar svarandet då jag nyss börjat jobba och jag inte kommit in i det riktigt än. :) Lägger till dig nu!! :)
   Krams!♥

 3. Självklart länkar jag till dig på min Blogglista! Det har jag gjort sedan den dagen du fann mig på twitter. Läser din blogg direkt varje morgon och vet att en del läsare börjat att uppskatta din blogg.

  Kram och tack för härligt varierad läsning!

  1. @Jeanette Ståhl, Vad kul att du lagt mig i din länklista! Länkbytet i min sidomeny gäller om man själv också lägger mig i sidomenyn och då jag måste ha samma regler för alla så får det gälla för dig med. :)

   Japp, du har rätt jag fann dig! 😉
   Vad roligt att du gillar läsningen! :)

   Kramis!

  1. @Jeanette♥, Kommer inte in på din sida via din länk så kan inte kolla om du lagt till mig i din lista. :)
   Använder inte Blogkeen men vill du kan du ju lägga till mig.

 4. Hej och gratulerar i förskott! Jag undrar om du vill byta länk med mig också? (Det behövs! 😉 Jag lade in dig både på min blogg och på sajten: eggshop.se (som säljer Eggkids barnkläder på nätet)

  Tusen tack på förhand.
  /M

  1. Hej! :)
   Jag bytar gärna sidolänk men hittar inte någon mer länk än i inlägget till mig. :) Kul att läsa där att du länkar till mig! 😀 Jag har ju länk till dig i den bannern på min sida. :)
   Sen har jag bytat bloggadress så om du vill länka till http://blogg.alltforforaldrar.se/sojka istället så skulle jag bli glad! 😀
   Kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *