Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:[email protected]

Galenskap!!

Jag gör precis som vanligt, jag reser mig upp för att byta blöja på Isak. Slänger på mig något fort! Går upp och sätter på kaffe och blickar åt klockan. !!!!!!! Då händer något som inte är lik den andra morgonen. Klockan visar 5:30!!

Jag är i chock. Vad gör vi uppe nu. Jag kände väl att det var lite tidigare än vanligt men först nu känner jag mig så trött. Jag dricker mitt kaffe. Men vet du vad? Jag tvivlar lite på att det funkar. Men jag gör ett försök. 🙂

Önskar alla en bra start på veckan och året!

0 reaktioner på ”Galenskap!!

  1. Hehehehe. 05.30 är när min klocka ringer normalt när jag jobbar vilket måste räknas som normaltillståndet eftersom jag jobbar mer än vad jag är ledig.
    Idag kände jag samma sak vid 06.30 då jag väckte liten för att få in honom i rytmen inför förskolestarten igen den 10 jan.

    Hoppas dagen blir bra. Kanske kan ta en promenad eller så i veckan? Något som passar?
    Kram

    1. Ja när man jobbar. 🙂 Inte samma sak. Jag vet att jag ska göra det sen men min väckarklocka (sonen) brukar väcka mig tidigast kl 8:00! 🙂
      Det hade varit jätte trevligt med en promenad! Jag har tyvärr inte hört något än om det där men hör av mig så fort jag hör något. Dem har mycket nu vet jag. 🙂 Men det är ju nytt år och så.
      Jag kan nog de mesta tider. Säg bara till! 🙂
      Kram!

    1. Fast det är lite värre om man inte är van vid det. 🙂 Men jag kanske borde vänja mig då jag börjar jobba i Mars! 🙂

  2. 0530 det är då man vänder kudden 😉

    Du kan sova en stund på dagen kanske… Gjorde jag alltid när my var liten. Men jag vakande också på ett jätte dåligt humör så jag slutade med att sova middag lägger mig hellre tidigare på kvällen..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *