Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

13e bilden: Du och någon klasskompis.

Jag och Jane

Vi gick Hotell och Restaurang programmet tillsammans och blev goda vänner. Nu bor och arbetar Jane i Thailand men åker hit ibland och besöker oss! Fast vi inte ses så ofta så finns vi ändå där. :)

Hela listan hittar du >här<

0 thoughts on “13e bilden: Du och någon klasskompis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *