Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

11e bilden: En person du kan berätta allt för.

Det är ju min sambo då! Eftersom min mamma inte är vi livet så kan jag inte säga något till henne. Hon var den jag kunde berätta mina mörkaste hemligheter för. Nu har jag tack och lov M som är en underbar stöttepelare, underbar vän och bra lyssnare (om han är på det humöret 😉 ) Ibland tycker han dock jag snackar för mycket. :)

Hela bildlistan hittar du >här<

0 thoughts on “11e bilden: En person du kan berätta allt för.

 1. okej men 5 kg skall nog ej vara ngra problem!

  vad duktig du e som tränar hemma. Med vad?

  Jo jag förstår det. Been there myself många år sedan lätt hänt att dt blir så. Men man behöver ej väga sig varje dag eller varje vecka. varje månad kanske eller t.o.m var tredje? Annars kan man köra med måttband eller kläder. T.o.m bilder för och kunna se resultat :)

  Okej hehe sweet. atkins e inte ngt du skulle kunna tänka dig och köra igen? Mkt har ändrats med dieten, om man jämför den för ngra år sedan. Rekomenderar den nya boken :) (min bibel haha)

  Haha ingen fara bara trevligt med långa inlägg!

  Puss o kram

 2. Ja men klart man kan jag gör ju det :)! Tycker dt e bra och köra protein pulver då. Jag kör 100 whey pulver från gymgrossisten som innehåller typ inga kolhydrater, före o efter träningen. Viktigt med tillskott i form av vitaminer o dylikt. jag gjorde det misstaget o ej ta ngt i början vilket var ej bra.

  http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9172412127 här är boken o rekommenderar den starkt. Förklarar allt som händer i kroppen, alla faser, nettokolhydrater i all mat osv . finns även recept där.

  http://mscharlie.blogg.se/2011/august/utkast-aug-16-2011.html#comment här är det schemat jag kör nu. Fas 1. Jag har tajt ekonomi så det blir tyvärr denna på repeat. http://mscharlie.blogg.se/2011/august/atkins-schema-fas-1-tisdag.html#comment här har du bild exempel på en dag på fas 1.

  Kmr börja på fas 2 steg 1 i januari (förhoppningsvis) och kmr då lägga upp fler recept och varannan vecka. Tar sådan tid och göra de bara hahha. Men dt e ej svårt. Boken hjälper mkt spec med tanke på att dt står i gram o dl, inte ounces.

  aww vad roligt o höra! Jag hjälper dig gärna!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *