Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:[email protected]

Vilken dag?!

Skulle ta bild på Isak med sin pappa men det blev nog mer på pappan! Ha ha... fast jag kan väl säga att jag är lite så själv med. Hi hi... och det var inte så att han inte visste att jag fotade!

Ja idag har det verkligen varit en händelserik dag! Tyvärr kan jag inte säga någonting om det. Bara följa med mitt bloggande så får ni se. 🙂

Förkylningen börjar bättre sig och jag hoppas att kunna gå och träna på torsdag! Då har jag haft 2 veckors uppehåll men jag menar är man förkyld så är man och det sitter i så himla länge tyvärr.

Isak var vaken länge igår som vanligt men efter att ha somnat sent och vaknat vid lagom tid så höll jag honom vaken fram tills efter lunch då han fick sova. Så nu hoppas jag på att dygnet och tiderna är rätt vända!

Kram!

0 reaktioner på ”Vilken dag?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *