Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.

Här valde jag Malin som många känner som Fnulan. Malin träffade jag första gången när vi skulle till Mammabloggkryssningen och vi åkte upp tillsammans. Eftersom jag inte kände Malin då började jag följa hennes blogg. Jag har fått glädjen att lära känna Malin och träffa henne privat och då har jag förstått att denna person är så go och snäll som hon verkar.

Det var så roligt att träffas första gången för det var som att vi redan hade träffats flera ggr. Jag tänkte nu säga att det klickade direkt men fan nu börjar detta låta som en lovestory! Ha ha ha…

Och några ord till bilden! Jag är inte alls lika snygg som Malin men jag är ju nybörjare på minen! 😉

0 reaktioner på ”10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.

 1. Mammabloggskryssning, jisses vilket ord : ) Låter som om det kan bli farligt kul ; )
  Huir många bloggerskor var med på resan?

  Mellandagsrean, den är ett kapitel för sig. Blir mörkrädd bara jag tänker på den : )

 2. Åh då har du hittat rätt för till höger i min blogg så ser du en alldeles egen liten illustration bokrecensioner, finns även som kategori (2 olika detta) spana in vettja! Jag är en riktigt bokmal!
  Åh duuu har du sett att jag o en tjej anordnar en bloggträff i göteborg förresten sista anmälningsdag är 31/12 och träffen är den 7:e jan..kika min kategori bloggträff 2012 så kan du läsa mer;)

 3. Håller med tjejerna här ovan, snygga är ni båda två, tänk ingen annat.

  Och kärlek kan vara så mycket, fast visa sig i olika skepnader. Har haft turen att ”träffa rätt” jag med några få gånger. En av dom är idag min närmsta vän och det ”klickade” så det slog gnistor första träffen! Haha!

  ps/ ingen orsak, Ann-Sofie, jag svänger lätt förbi en Bokia på vägen hem från jobbet någon dag.
  Så tveka inte, om det nu inte går din väg.

  Önskar dig en fin kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *