Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:info.sojka@gmail.com

Äntligen lite kul…

…tycker Isak! :) Vi är på öppna förskolan. Vilket var ett tag sen nu så det är riktigt skoj att komma hit! :)

Klockan 13 har jag tvättid att hinna till för igår fanns det bara 2 maskiner ledigt. Sen blir det träning! Idag klarade jag bara 15 armhävningar så mindre bra.

Vad hittar ni själv på denna Lucia? :)

»På språng med mobilen!

0 thoughts on “Äntligen lite kul…

  1. 15 armhävningar är väl inte illa?Jag tycker du är duktig :)Här går jag på mitt kvällpass kl 14:30 så innan dess blir det lite små plock!Kramen♥ ha en fin dag

  2. jag har nyss kommit hem, skönt må du troPlockat lite, startat maskinen.Nu ska jag svara på alla fina kommentarer.Bara vara idag, lucia på skolan idag.Missade lisas igår:(

  3. I morse vart det Luciatåg på dagis. i övrigt har jag jagat land och rike efter ny chokladkalender till min dotter. Fann till slut och den kostade mig bara 5 kr!

  4. Det är ju så mysigt på öppna förskolan! Det ser jag fram emot att gå till med bebisen i magen. Och jag är också galen i rött! Din son är jättefin i den färgen och min har också en massa röda plagg. :) Köper vi en pulka lär det absolut bli en röd där med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *